MÀSTERS 1.000 DE ROMA
Esports 15/05/2011

Djokovic derrota de nou a Nadal i encara no coneix la derrota aquesta temporada (6-4 i 6-4)

Novak Djokovic segueix imparable aquesta temporada. El serbi ha guanyat absolutament tots els partits que ha jugat (37) i tots els torneigs (7).

Toni Padilla
Djokovic ha sumat el seu segon triomf a Roma

BarcelonaAmb un doble 6 a 4, Djokovic ha derrotat Nadal per quart cop aquesta temporada. Abans ja l'havia derrotat a Indian Wells i Miami (superfície dura) i Madrid (terra batuda). Aquest triomf és el segon en tota la trajectòria del balcànic sobre Nadal sobre terra batuda, i les dues victòries han arribat en vuit dies.

Djokovic, amb un físic pletòric malgrat haver jugat una semifinal molt dura davant de Murray, va dur sempre la iniciativa del partit derrotant Nadal, que defensava títol al Foro Italico. En un duel en què cada joc ha estat molt igualat, el de Belgrad ha necessitat dues hores i 10 minuts per derrotar un Nadal que veu com de mica en mica Djokovic s'acosta al Número 1 que defensa.

El primer set, ajornat per la pluja inicialment, ha estat molt dur i només ha tingut tres trencaments de servei, tots al final, després d'un 4 a 4. Al segon set, Nadal va aixecar-se després de començar perdent 2 a 0, però finalment no va poder amb un Djokovic que va desaprofitar tres pilotes de partit (0-40 sobre el servei del jugador de Manacor).