Copa Davis
Esports 16/09/2011

Ferrer supera Gilles Simon i deixa Espanya a un pas de la final de la Davis

Espanya suma el 2-0 contra França a les semifinals de la Davis gràcies a les victòries de Nadal i Ferrer i només ha de sumar un dels propers tres punts per ser a la final

Redacció
1 min
David Ferrer, després de guanyar Gilles Simon a les semifinals de la Copa Davis

BarcelonaDavid Ferrer s'ha imposat al francès Gilles Simon en el segon partit de les semifinals de la Copa Davis i ha deixat Espanya a només un punt de certificar l'accés a la final.

L'enfrontament ha estat tan ràpid com el de Nadal amb Gasquet, ha durat dues hores i vuit minuts, i Ferrar ha vençut per un clar 6-1, 6-4 i 6-1, sota el sol que queia a la plaça de toros de Los Califas de Còrdova.

En acabar el partit, Ferrer ha comentat que ha acabat el xoc "amb algun problema físic" per culpa de "l'acumulació de partits, el cansament i, sobretot, la calor", i ha assegurat que tot i que el resultat fa pensar que el partit ha estat fàcil, en realitat ha estat "molt dur".

Amb la victòria de Ferrer sobre Simon, amb qui havia perdut feia un mes als vuitens del torneig de Cincinnati, el combinat Espanyol suma el 2-0 al marcador, i només li cal sumar un punt dels tres que queden en joc per ser a la final de la Copa Davis el proper desembre.

stats