OPEN BANC SABADELL
Esports 23/04/2011

Ferrer: "Si em trobo Nadal a la final, serà un partit diferent al de Montecarlo"

L'alacantí espera el número 1 del món a la final i considera que el seu duel a semifinals amb Almagro ha estat "complicadíssim"

Oriol March
1 min

BarcelonaDavant la més que probable victòria de Rafa Nadal al seu duel de semifinals contra el croat Ivan Dodig, el Godó es prepara per acollir la final somniada, la que enfronti el manacorí amb David Ferrer, que aquest matí ha aconseguit arribar a l'última ronda després de desfer-se de Nicolás Almagro per 6-3 i 6-4. L'alacantí, que ja es va enfrontar al número 1 mundial la setmana passada a Montecarlo (va perdre en dos sets), ha considerat en roda de premsa que serà un partit "molt diferent" al de diumenge passat. Tot i això, ha advertit que serà molt difícil guanyar Nadal, que com sempre que arriba la temporada de terra batuda, sembla envoltat per un halo d'invencibilitat total.

"Per guanyar Nadal he de tenir un molt bon dia i ell un dia regular", ha afirmat Ferrer, que també ha qualificat de "complicadíssim" el seu partit de semifinals contra Almagro. "Està a un molt bon nivell i acaba d'entrar al top-ten, de manera que té confiança", ha resumit el tennista de Xàbia.

Pel que fa a la sobrecàrrega que té al bessó esquerre, Ferrer considera que demà estarà en plenes condicions per disputar la final. "És producte de la gran quantitat de partits que he disputat aquest any", ha conclòs el de Xàbia, que demà haurà d'estar al seu millor nivell si vol posar problemes a Rafa Nadal (o Ivan Dodig) a la pista central del Reial Club Tennis Barcelona.

stats