Tenis - Godó
Esports 20/04/2011

Ferrero: "Estic a un bon nivell, tot i que una mica contracturat de la cama dreta"

El tenista valencià considera que està "a bon nivell" i que està aguantant prou bé el ritme competitiu després de tant de temps allunyat de les pistes

Oriol March
1 min
Juan Carlos Ferrero.

BarcelonaTornar després de set mesos lesionat té sempre una part fosca: la por. I aquesta por s'acostuma a traduir en forçar més les parts del cos no afectades per aïllar el focus d'on s'ha tingut la lesió. Això mateix li ha passat a Juan Carlos Ferrero, que després de guanyar Mischa Zverev ha notat una certa contractura a la cama dreta. La lesió la tenia a l'esquerra.

Tot i això, Ferrero considera que està "a bon nivell" i que està aguantant prou bé el ritme competitiu després de tant de temps allunyat de les pistes. Ha explicat que s'esperava un rival més agressiu, amb més cops durs des del fons de la pista, i que l'ha sorprès la poca intensitat d'Zverev des del fons de la pista.

Respecte al seu proper rival, l'italià Vagnozzi, que s'ha desfet en dos sets de l'argentí Juan Mónaco, Ferrero s'ha mostrat molt prudent. "Que li diguin a Mónaco si és un rival fluix pel fet de sortir de la prèvia", ha bromejat el tennista d'Ontinyent.

stats