Tenis - Godó
Esports 06/04/2011

El Godó insisteix que Verdasco té una invitació a la seva disposició, davant les crítiques del madrileny

L'organització del torneig ha emès un comunicat oficial per lamentar les paraules del tenista, que podrien tenir un rerefons econòmic

Redacció
2 min
Feliciano López i Fernando Verdasco es feliciten per un punt aconseguit.

BarcelonaLa principal absència del cartell del Godó d'aquest any és Fernando Verdasco, el vigent campió. El tenista madrileny va fer ahir unes polèmiques declaracions sobre aquest fet, i avui l'organització del torneig barceloní (que se celebrarà entre el 16 al 24 d'abril) ha emès un comunicat per lamentar aquestes paraules i reiterar que Verdasco té una wild card -invitació- a la seva disposició si vol venir a Barcelona.

Verdasco va insinuar ahir que algú del Godó noli interessa que vagi ell ara que Nadal ha tornat –l'any passat no hi va anar–, tot i que sembla que darrera aquestes paraules hi ha un tema econòmic també. Segons explicava ahir el Mundo Deportivo, l'any passat Verdasco va cobrar una quantitat fixa de diners molt important davant la baixa de Nadal, i aquest any que el manacorí sí que jugarà, Verdasco ja no rebria la mateixa quantitat. "No m'agrada anar a llocs, sobretot a Espanya, si no tenen interès per mi, em fa mal que passi això", i afegia: "No són rancuniós, però no crec que se m'hagi respectat com hauria, a més han preferit a jugadors estrangers com Soderling o Tsonga".

La resposta del torneig és la següent:

L’organització del Barcelona Open Banc Sabadell aclareix que efectivament Fernando Verdasco no figura a la llista d’inscrits del torneig d’aquest any. La llista es va tancar fa algunes setmanes, segons el calendari que fixa l’ATP, i el tennista espanyol, darrer guanyador del torneig de Barcelona no es va inscriure. La possibilitat de que participi a Pedralbes passa perquè li sigui concedida una wild card.

El torneig manté la invitació i confia en què el jugador madrileny accepti defensar el seu títol a partir del pròxim dia 18. “Estarem encantats de que Fernando Verdasco vingui a jugar a Barcelona”, ha explicat el president del Reial Club de Tennis Barcelona, Albert Agustí, que s’ha mostrat molt sorprès per les recents declaracions del tennista a les quals deixa entreveure que a Barcelona se’l veta.

Albert Costa, director del torneig, és de la mateixa opinió i considera que tots els jugadors que participaran al Barcelona Open Banc Sabadell han tingut un bon tracte: “És una llàstima que Fernando pensi en la possibilitat de no competir a Barcelona, però nosaltres l’únic que podem afegir és que, com a campió del torneig, en tot moment l’hem tractat de forma molt correcta”.

El torneig presenta el millor cartell de la seva història amb set dels millors jugadors del món: Rafael Nadal (1), Andy Murray (4), Robin Soderling (5), David Ferrer (6), Tomas Berdych (7), Jurgen Melzer (9) i Gael Monfils (10).

stats