ROLAND GARROS
Esports 05/06/2012

Djokovic es desfà de Tsonga en cinc sets i s'enfrontarà a Federer a les semifinals de París

El serbi, número 1 del món, ha hagut de remuntar un resultat de 2 sets a 1 a favor del francès i s'ha endut el partit per 6-1, 5-7, 5-7, 7-6 i 6-1

Ara
1 min

BarcelonaEl número 1 del món, Novak Djokovic, ja és a les semifinals de Roland Garros després de desfer-se del francès Jo-Wilfried Tsonga en cinc sets (6-1, 5-7, 5-7, 7-6 i 6-1). És el segon partit consecutiu en què el serbi es veu obligat a anar a l'últim i definitiu parcial per decidir el desenllaç, després que Andreas Seppi el dugués al límit en el seu enfrontament de vuitens de final. Djokovic es trobarà a la penúltima ronda amb Roger Federer, que s'ha desfet també en cinc sets de l'argentí Juan Martín del Potro.

El serbi, que no ha fet un bon partit a causa de la seva irregularitat, ha vist com Tsonga se sobreposava a un primer parcial demolidor (6-1) en contra seu i guanyava els dos parcials posteriors. El francès, molt encertat des del fons de la pista, ha arribat a tenir tres pilotes de partit, però no se n'ha sortit. Djokovic s'ha endut el quart set al 'tie-break' i al cinquè ha sigut una autèntica piconadora.

Demà jugaran els seus enfrontaments de quarts de final Rafael Nadal contra Nicolás Almagro i David Ferrer contra Andy Murray.

stats