Wimbledon
Esports 20/06/2011

Marcel Granollers cau en primera ronda de Wimbledon contra Mardy Fish

El català ha estat eliminat avui en la primera ronda del torneig de Wimbledon pel nord-americà Mardy Fish per 7-6, 7-6 i 6-4 en dues hores i 22 minuts.

Efe
1 min

LondresEl català Marcel Granollers, número 48 en el rànquing de l'ATP, ha estat eliminat avui en la primera ronda del torneig de Wimbledon pel nord-americà Mardy Fish per 7-6, 7-6 i 6-4 en dues hores i vint-i-dos minuts.

Granollers, de 25 anys, arrencava aquest dilluns el seu sisè Wimbledon, on només dues vegades anteriors havia caigut en la primera prova. Va ser el 2006 i el 2008 contra el romanès Andrei Pavel i contra el també espanyol Nicolás Almagro, respectivament.

Aquesta vegada, el seu botxí ha estat l'actual número nou del món i desè cap de sèrie en aquest torneig, Fish, que arriba al Gran Slam de Londres després d'haver assolit tres semifinals aquesta temporada.

Granollers ha posat les coses difícils al seu adversari, ja que l'ha obligat a jugar dos desempats i ha protagonitzat punts excel·lents, com en el sisè joc del partit, quan ha defensat una bola de trencament contra tot pronòstic.

stats