OPEN BANC SABADELL
Esports 21/04/2011

Monfils venç Gasquet i espera Nadal als quarts de final

Oriol March
1 min
El tennista francès Gael Monfils durant un partit de la final de la Copa Davis.

BarcelonaGael Monfils semblava tranquil a la roda de premsa posterior a la victòria davant el seu compatriota Richard Gasquet per 6-4 i 7-6. "He fet un bon partit, m'he mogut bé", ha declarat Monfils, que demà s'enfrontarà a Rafa Nadal si el tennista balear aconsegueix emportar-se la victòria davant el colombià Santiago Giraldo.

El partit entre els dos francesos ha deixat retratat l'estil i el caràcter dels jugadors. Gasquet, tot talent i poca estabilitat emocional quan arribaven els punts clau. Monfils, atlètic i incansable però amb certa tendència a allargar massa els punts. Ara bé, aquesta estratègia avui li ha anat d'allò més bé. El vent que bufava avui a la pista 1 del Reial Club de Tennis Barcelona ha dificultat la precisió habitual de Gasquet amb el seu revés, un dels més bonics del circuit, i l'ha condemnat a fer nombrosos errors. Uns errors que, en el tram decisiu del segon set, li han costat el partit.

Monfils ha assegurat en roda de premsa que si s'ha d'enfrontar amb Nadal ho farà com si es tractés d'un partit més. "L'únic que vull és estar preparat per a tot, com sempre", ha assegurat el tennista francès.

stats