Tenis
Esports 23/04/2012

Montañès supera la primera ronda del Godó en una primera jornada sense primeres espases

Andy Murray debutarà aquest dimarts i Rafa Nadal coneixerà el seu rival per dimecres, o Guillermo García López o Olivier Rochus

Efe
1 min
Milos Raonic, tenista canadenc, durant el seu debut en el Godó

BarcelonaLa primera jornada del Trofeu Compte de Godó ha sigut plàcida perquè no hi ha hagut sorpreses just abans que debutin els principals favorits. En l'únic duel català, Albert Montañès ha superat al germà petit de Marcel Granollers, Gerard, per 7-5 i 6-2.

A banda, el paritt més destacat del dia ha sigut el debut del canadenc d'origen montenegrí, Milos Raonic, 11è cap de sèries, que ha guanyat amb més problemes dels previstos al colombià Alejandro Falla (6-4 i 7-6). Aquest dilluns David Ferrer ha conegut al seu rival, el serbi Filip Krajinovic, igual que Fernando Verdasco, que s'enfrontarà al belga Steve Darcis.

Aquest dilluns s'ha conegut l'enèsima baixa del torneig, el txec Radek Stepanek per una grip intestinal. Stepanek se suma a Tomas Berdych, Nikolay Davidenko, Juan Mónaco, Juan Ignacio Chela, Juan Carlos Ferrero i Thomaz Belucci.

Aquest dimarts serà el torn del debut d'Andy Murray, contra l'ucraïnès Sergy Stakhovsky. Rafa Nadal s'entrenarà el dimecres, però dimarts coneixerà el seu rival, que sortirà del duel entre Guillermo García López i Olivier Rochus.

stats