BARÇA
Esports 29/05/2011

Montañés perd conta Fognini en cinc sets després de tenir cinc pilotes de partit

El rapitenc Albert Montañés diu adéu a Roland Garros després de caure contra l'italià Fognini en un matx que ha durat quatre hores i vint-i-dos minuts

Redacció
1 min
Albert Montañés en un moment del partit

BarcelonaAlbert Montañés ha perdut davant l'italià Fabio Fognini per 4-6, 6-4, 3-6, 6-3 i 11-9 en un partit maratonià que dóna el passi pels quarts de final a Fognini, que arriba per primer cop a la seva història als quarts en el que és el seu millor resultat en un Grand Slam.

Djokovic i Federer sense problemes

El serbi Novak Djokovic va segellar el seu passi als quarts de final després d'imposar-se a Richard Gasquet en tres sets (6-4, 6-4 i 6-2) en un partit que no va durar més d'una hora i quaranta-cinc minuts. El serbi, que està en un gran moment de forma, es veurà les cares a la propera ronda amb el botxí d'Albert Montañés.

Per altra banda Roger Federer va vèncer el seu compatriota Stanislas Wawrinka en tres sets (6-2, 6-3 i 7-5) i aconsegueix així un nou rècord en el seu palmarès, assolir per 28è cop consecutiu els quarts de final en un Grand Slam.

Ferrer-Monfils, suspès per falta de llum

El rival de Federer serà el guanyador del partit entre David Ferrer i Gaël Monfils, que s'ha suspès per falta de llum quan el francès vencia per 2 sets a 1 al xabià.

stats