Tenis
Esports 24/04/2012

Murray, Verdasco i Almagro passen ronda al Godó

Marcel Granollers ha caigut eliminat, i Guillermo García-López, que ha superat el belga Olivier Rochus, serà el rival de Rafa Nadal en el seu debut al torneig barceloní

Ara
1 min
Andy Murray, al Godó ALEJANDRO GARCÍA / EFE

BarcelonaAndy Murray, Fernando Verasco i Nicolás Almagro són alguns dels noms més destacats que han passat ronda en la segona jornada del torneig Compte de Godó de tenis, que aquesta setmana s'està disputant a Barcelona.

Murray, segon cap de sèrie, ha fet bons els pronòstics i ha superat l'ucraïnès Sergiy Stakhovsky en dos sets (6-3, 6-2). I Fernando Verdasco (9è cap de sèrie) tampoc no ha tingut problemes per derrotar el belga Steve Darcis (6-3, 6-1).

En canvi, sí que ha hagut de patir més Nicolás Almagro (6è cap de sèrie) per superar el francès Edouard Roger-Vasselin (7-5, 7-6).

Granollers, eliminat

Qui no ha pogut superar la primera ronda del torneig és Marcel Granollers, que ha estat superat pel portuguès Frederico Gil (6-2, 6-2). El barceloní continua amb el malastruc al torneig de 'casa', ja que encara no ha aconseguit superar la primera ronda des que va debutar el 2006

Rafa Nadal debutarà amb García-López

Aquest dimecres debutarà al Godó Rafa Nadal. El manacorí, primer cap de sèrie, i sis cops guanyador del torneig, jugarà contra Guillermo García-López, que aquest dimarts ha superat el belga Olivier Rochus (6-3, 6-3).

stats