TENIS
Esports 30/06/2014

Murray es classifica per als quarts de final de Wimbledon per setè any consecutiu

El tenista escocès, que defensa el títol de campió del torneig, derrota el sud-africà Kevin Anderson en tres sets

Andy Murray celebra el triomf davant Anderson a Wimbledon / STEFAN WERMUTH / REUTERS

BarcelonaAndy Murray, que defensa el títol de campió del torneig, ha avançat aquest dilluns als quarts de final de Wimbledon per setè any consecutiu després de derrotar el sud-africà Kevin Anderson en tres sets (6-4, 6-3 i 7-6 (6)).

I això que la pluja ha impedit que el partit es disputés amb normalitat i ha fet que s'interrompés el matx durant uns minuts (6-4, 3-0). L'aturada ha donat aire al sud-africà, que ha aconseguit retallar diferències, fins al punt de disputar d'una pilota de 'break' per igualar el partit. Tot i això, Murray ha reaccionat ràpidament per tancar al seu favor el segon set del partit.

El tercer i definitiu set s'ha decidit al 'tie-break' després que cap dels dos tenistes aconseguís trencar el servei del rival. Murrau ha acabat salvant una pilota de set adversa per aconseguir el triomf i classificar-se per als quarts.