TENIS
Esports 05/05/2011

Nadal passa directament per la lesió de Del Potro

El tenista argentí Juan Martín del Potro ha anunciat que es retira del torneig a causa del seu problema al maluc i no podrà jugar aquest dijous contra Nadal, que passa a quarts

Redacció
1 min
Rafa Nadal.

BarcelonaJuan Martín del Potro ha anunciat que es retira del torneig a causa del seu problema al maluc. Això fa que Rafael Nadal passi directament als quarts de final del Masters 1000 de Madrid.

Del Potro es va fer mal la setmana passada durant el torneig d'Estoril, en el seu partit de semifinals contra l'uruguaià Pablo Cuevas.

En arribar a Madrid, després de guanyar el torneig portuguès, el de Tandil va visitar un centre mèdic per fer-se unes radiografies i va decidir jugar, però davant d'un partit que se suposa de gran intensitat i desgast físic contra Nadal, ha decidit abandonar.

El partit Nadal-Del Potro estava previst per avui a les 19.00 hores.

El suís Roger Federer ha donat una lliçó de tenis al belga Xavier Malisse, i després de vèncer per 6-4 i 6-3 en 70 minuts s'ha classificat per disputar els quarts de final del Masters 1000 de Madrid.

Per la seva banda, Novak Djokovic va sumar la seva vintinovena victòria consecutiva des de començament d'any en derrotar avui de manera contundent a Guillermo García López, per 6-1 i 6-2, i també és als quarts de final del Masters 1000 de Madrid.

stats