Torneig Compte de Godó
Esports 16/04/2011

Nadal té un camí planer fins a la final del Godó

L'excampió australià Roy Emerson ha sortejat el quadre de la 59a edició de l'Open Banc Sabadell en què el número 1 del món tindrà Monfils o Gasquet com a princials rivals abans de la semifinal

Albert Solé
1 min
Rafa Nadal.

BarcelonaAquest migdia s'ha sortejat el quadre del Torneig Compte de Godó que comença dilluns. La mà innocent ha sigut Roy Emerson, excampió del Godó en tres edicions dels anys 60, i la sort ha deixat un camí força planer per al número 1 del món, Rafa Nadal. El tenista manacorí, que optarà al seu sisè títol a Barcelona, tindrà com a principals obstacles fins a la semifinal els francesos Monfils (10) i Gasquet (18). Per accedir a la final es trobarà, previsiblement, amb Soderling (5) o Berdych (7).

A l'altra banda del quadre, David Ferrer podria creuar-se un altre cop amb Jürgen Melzer –com a les semifinals de Montecarlo–, però aquest cop als quarts de final, sempre que l'austríac es desfaci de Montañés (23) abans. Si el tenista de Xàbia arriba a semifinals, el seu rival previsiblement serà Murray o Almagro.

stats