TENIS
Esports 03/07/2011

Nadal: "Avui ha estat impossible, però l'any vinent hi tornaré"

El manacorí felicita Djokovic i diu que s'imagina el que està sentint el serbi en aquests moments perquè ell ho va sentir l'any 2008 quan va guanyar el seu primer Wimbledon

Efe
1 min
El tenista manacorí Rafa Nadal, capcot després de perdre la final.

LondresEncara sobre la gespa de la pista central de Wimbledon després de perdre la final del torneig davant el serbi Novak Djokovic, Rafa Nadal ha dit que, tot i que avui ha estat "impossible" guanyar, tornarà "l'any vinent" per intentar aconseguir el seu tercer títol a Londres.

Després d'aixecar la placa que el reconeix com a finalista de la 125a edició de Wimbledon, el manacorí ha felicitat el seu rival per la seva victòria i per la "temporada increïble" que està fent. I és que Djokovic només ha perdut un partit i ha guanyat Nadal en cinc finals.

"Avui ha estat impossible, he jugat el millor que he pogut, com sempre, i tornaré a intentar-ho el proper any", ha dit Nadal. "Wimbledon sempre ha estat un torneig especial per a mi, i estar aquí a la final de nou ha estat un somni. Vaig guanyar per primer cop l'any 2008 i recordo la forta emoció d'aquell moment, així que m'imagino com es deu estar sentint Novak en aquest moment", ha continuat Nadal.

stats