Tenis
Esports 13/10/2011

Rafa Nadal cau eliminat als vuitens de final del Masters de Xangai per l'alemany Florian Mayer

El manacorí ha perdut en dos sets (7-6 i 6-3) sense aconseguir cap trencament de servei, en el primer partit oficial entre els dos tenistes

Efe
1 min
Nadal s'acomiada després de perdre contra Mayer.

XangaiL'alemany Florian Mayer, 15è favorit, ha derrotat a Rafael Nadal, primer cap de sèrie, per 7-6 i 6-3 en els vuitens de final del Màsters 1.000 de Xangai. El jugador germànic no ha concedit ni un sol punt de trencament i amb una gran solidesa en el seu joc ha proporcionat la major sorpresa del torneig, en derrotar a Nadal en la primera trobada oficial entre tots dos, en una hora i 46 minuts.

Nadal, que venia de perdre en la final del torneig de Tòquio contra el britànic Andy Murray, havia fet un bon debut a Xangai en superar Guillermo García López en dos sets, però avui no s'ha trobat còmode a la pista, i no ha trobat la manera de fer-se amb el domini del partit.

Nadal també va caure en la mateixa ronda del Masters de Xangai l'any passat contra l'austríac Jurgen Melzer. Mayer, campió aquest any a Bucarest i finalista a Munic, s'enfrontarà en quarts de final contra el guanyador del partit entre l'espanyol Feliciano López i el txec Thomas Berdych.

stats