OPEN BANC SABADELL
Esports 24/04/2011

Nadal: "Per moments, ha estat el meu millor partit de la temporada sobre terra batuda"

Mentre el número 1 del món celebrava la victòria, David Ferrer ha explicat que les molèsties a la cama el faran parar uns tres o quatre dies

Oriol March
2 min
Rafa Nadal.

BarcelonaRafa Nadal ha sortit amb molt bones sensacions de la pista central del Reial Club de Tennis Barcelona després d'aixecar per sisena vegada la copa que l'acredita com a vencedor de l'Open Banc Sabadell. "Per moments, ha estat el meu millor partit en el que va de temporada sobre terra batuda", ha explicat el número 1 del món en la roda de premsa posterior a la final. Nadal ha considerat que al llarg de la setmana ha jugat molt millor que la passada al Masters 1000 de Montecarlo i ha assenyalat que el cop de dreta li ha funcionat tal com esperava, cosa que ha fet que Ferrer no se sentís còmode en cap moment.

"Especialment al primer set és quan millor he jugat", ha apuntat Nadal, que ha posat ja la vista en els propers compromisos que l'esperen: el Masters 1000 de Madrid, el Masters 1000 de Roma, Roland Garros i Wimbledon. "Són, per mi, els mesos més importants de la temporada, i arribar-hi havent fet final als últims quatre torneigs (Indian Wells, Miami, Montecarlo i Barcelona) és més del que podia somniar", ha explicat el de Manacor.

Pel que fa a la seva àurea d'invencibilitat sobre terra batuda i sobre el fet que ja hagi superat Bjorn Borg com el jugador amb més títols (31) sobre terra batuda, el número 1 mundial ha assenyalat que és "boníssim" assolir tots aquests reptes. "I el dia que em llevi i estigui desmotivat, serà el dia de penjar la raqueta", ha assegurat Nadal interpel·lat sobre si algun dia se li acabarà la gana de títols.

El derrotat de la final, David Ferrer, ha explicat després del partit que estarà tres o quatre dies sense fer exercici a causa de les molèsties que té al bessó de la cama esquerra. Tot i que ha perdut ja tres finals del Godó contra Nadal, Ferrer ha assegurat que desitjaria trobar-se'l l'any que va a l'última ronda perquè voldria dir que tornaria a disputar la final.

stats