Open d'Austràlia
Esports 19/01/2011

Nicolás Almagro salva dos punts de partit per seguir viu a Melbourne Park

El tennista murcià va sobreviure al domini del rus Igor Andreev i va salvar dos punts de partit per perllongar la seva participació en l'Open d'Austràlia

Redacció
2 min
Nicolás Almagro.

Melbourne p { margin-bottom: 0.21cm; } Nicolás Almagro va sobreviure al domini del rus Igor Andreev i va salvar dos punts de partit per mantenir-se en el duel, aconseguir el triomf i perllongar la seva participació en l'Open d'Austràlia.

El tennista murcià va donar la volta a la situació. Es va imposar per 7-5, 2-6, 4-6, 7-6 i 7-5 i es va col·locar en la tercera ronda del primer Grand Slam de la temporada, on l'espera el croat Ivan Ljubicic, que va guanyar el francès Benoit Paire (6-3, 6-7, 6-4 i 7-6) i va igualar el seu millor registre al Melbourne Park, els vuitens de final que va aconseguir l'any passat.

Nicolás Almagro va saber gestionar al final un partit enquistat. El rus va respondre al domini inicial d'Almagro: es va apuntar les dues mànigues posteriors i va tenir a la seva mà el triomf final, quan al darrer set, va disposar de dos punts per aconseguir el triomf.

L'espanyol no va tremolar en un moment plagat d'alternatives que al final va saber tancar Almagro. Les dificultats van seguir en l'últim set. El definitiu. Andreev no es va enfonsar malgrat perdre la cambra parcial i va prendre impuls en el cinquè (4-2). Va tornar a emergir el murcià, millor físicament, que es va sostenir en el xoc fins a aprofitar el moment i tancar el triomf davant un jugador amb el qual havia perdut en quatre de les sis ocasions en les quals havien coincidit.

Va ser una jornada èpica per al tennis espanyol. La demostració d'Almagro va seguir la inicial de Fernando Verdasco, que va remuntar dos sets davant el serbi Janko Tipsarevic (2-6, 4-6, 6-4, 7-6 i 6-0).

També va guanyar Tommy Robredo, al nord-americà Mardy Fish (1-6, 6-3, 6-3 i 6-3). Qui va caure va ser Albert Montañés, que va perdre davant el belga Xavier Malisse (6-4, 6-0 i 6-1).

stats