TENIS-GODÓ
Esports 22/04/2011

Nadal arrasa Monfils per 6-2 i 6-2 i espera rival a les semifinals

El balear no ha tingut problemes per imposar el seu joc des del fons de la pista i ha dominat gràcies a la potència del seu cop de dreta, que ha funcionat com un rellotge

Oriol March
1 min
Comte de Godó

BarcelonaRafa Nadal és un cicló sobre la terra batuda. Avui n'ha donat un nou exemple amb la seva victòria per un doble 6-2 contra el francès Gaël Monfils, que li dóna el passaport a les semifinals de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó. El balear no ha tingut problemes per imposar el seu joc des del fons de la pista i ha dominat gràcies a la potència del seu cop de dreta, que ha funcionat com un rellotge.

Des de ben aviat s'intuïa que Nadal tiranitzaria el duel. Li ha trencat el servei a Monfils amb 1-1 i a partir d'aquí ha agafat el partit del ganyot fins guanyar el primer set. El segon parcial ha començat més igualat, però el tenista balear n'ha tingut prou amb un parell de punts per agafar avantatge i tornar a trencar el servei del francès, que avui no ha funcionat tan bé com habitualment. Nadal ha tancat el duel amb un joc impecable al seu servei i ara s'enfrontarà al guanyador del Feliciano López-Ivan Dodig.

Després del partit, l'afició que emplenava la pista central ha rendit homenatge a Carles Moyà, que es va retirar del tennis professional fa uns mesos. Moyà va ser el primer número 1 espanyol de la història i va guanyar Roland Garros l'any 1998.

stats