Tennis
Esports 08/12/2010

Els lladres s'enduen la majoria de trofeus guanyats per Pete Sampras, inclòs el primer Grand Slam

"No m'agrada presumir dels meus trofeus, per això no els guardava a casa, però sí que volia conservar-los per al meu fill", ha dit Sampras al Los Angeles Times

Redacció
1 min
Pete Sampras després de guanyar el seu cinquè US Open el 2002. Poc després va anunciar la retirada.

BarcelonaA Pete Sampras li han robat el seu 'palmarès', quasi sencer. L'extennista de 39 anys guardava la majoria dels trofeus que va guanyar durant la seva dilatada i exitosa carrera en un magatzem als afores de Los Angeles, on viu. Doncs tot i la suposada seguretat del magatzem, tal com ha explicat el mateix Sampras al Los Angeles Times, els lladres van entrar al magatzem i s'ho van endur tot. En total li han robat 50 trofeus ATP, entre els quals hi ha 5 Masters, 11 Masters Series, dues Copes Davis, un anell olímpic i cinc guardons per haver acabat l'any com a número 1 del món, a més d'un dels 14 Grand Slam que va aconseguir, concretament el primer de tots, el de l'Open d'Austràlia de 1994. "Els altres 13 'grans' sí que els conservo, alguns els tinc a casa i d'altres són al Nike Town de Portland", ha explicat Sampras.

Sampras sempre havia estat considerat dins el circuit com una mica garrepa, potser per això no tenia assegurats aquests trofeus, que ara diu que: "és com si m'haguessin robat tot el que he viscut com a professional en el món del tennis". L'extennistsa nordamericà assegura que si no tenia els trofeus a casa és perquè no li agrada presumir de palmarès, però sí que els volia guardar per ensenyar-los al seu fill.

stats