TENIS
Esports 11/05/2011

Nadal pateix per guanyar davant Lorenzi en el seu debut a Roma

El tenista de les balears veu com Djokovic li està retallant punts i això li fa perillar el número 1 del rànquing de l'ATP

Redacció
1 min
Nadal ja és a vuitens del Masters 1000 de Roma

BarcelonaEl manacorí Rafa Nadal, número 1 del món i principal favorit per guanyar el torneig, ha necessitat tres sets per imposar-se a l'italià Paolo Lorenzi, per 6-4 i 6-0, en el seu partit de debut al Masters 1000 de Roma sobre terra batuda.

Nadal vol revalidar el títol que va guanyar l'any passat però en aquest primer partit ha patit més del que s'esperava davant Lorenzi, número 148 del món.

El tenista balear, que arriba a Roma per guanyar el seu sisè títol en el Fòrum Itàlic, ha acabat imposant-se en dues hores i 37 minuts i ja és a vuitens, on podria veure's les cares amb Feliciano López, si aquest aconsegueix guanyar avui l'alemany Phillipp Kohlschreiber.

El número 1 mundial, que afronta el torneig de Roma després d'haver perdut l'últim diumenge la final del Màsters 1000 de Madrid davant el serbi Novak Djokovic, veu amenaçat el seu privilegiat liderat.

Segons l'ATP, Djokovic, actual número 2 del rànquing, avançaria a Nadal amb un triomf a Roma, on Nadal defensa el títol com ja va fer a Madrid, i esperar una derrota del balear abans de les semifinals.

No obstant això, aquesta victòria de Nadal allunya de moment els fantasmes que posen en perill el seu número 1.

stats