Tenis
Esports 21/04/2012

Rafa Nadal debutarà al Godó dimecres (13.30 h) contra el vencedor del duel García López-Rochus

L'únic cap de sèrie català, Marcel Granollers, s'estrenarà contra el portuguès Federico Gil; Montañés contra Gerard Granollers i Albert Ramos contra Steve Darcis

Albert Solé
1 min
La nadadora Mireia Belmonte, el president del RCTB Albert Agustí i el director del Trofeu Compte de Godó Albert Costa

BarcelonaAquest migdia, com és tradicional, s'ha fet el sorteig del quadre del Torneig Compte de Godó de tenis, que aquest any arriba a la 60a edició. EL gran favorit, i guanyador de sis trofeus, Rafa Nadal, debutarà el dimecres (13.30 h) contra el guanyador del duel previ entre l'espanyol Guillermo García López i el belga Olivier Rochus.

Pel que fa als tenistes catalans més destacats, Marcel Granollers, cap de sèrie número 12, debutarà contra el portuguès Federico Gil. Granollers es podria trobar a Janko Tipsarevic als vuitens de final, com a rival més complicat.

Albert Ramos, que s'estrenarà contra el belga Steve Darcis, si guanya li tocarà un os dur a la segona ronda, el txec Thomas Berdych, quart cap de sèrie.

A l'altra banda del quadre hi haurà duel català a la primera ronda, entre Albert Montañés i Gerard Granollers-Pujol.

El tercer cap de sèrie, el de Xàbia David Ferrer, jugarà en segon ronda contra el vencedor del duel entre el serbi Filip Krajinovic i el basc Íñigo Cervantes.

stats