Wimbledon
Esports 20/06/2011

Rafa Nadal es desfà de Micheal Russell per la via ràpida

El tenista manacorí s'imposa a Micheal Russell (6-4, 6-2 i 6-2) en primera ronda i es veurà les cares amb Ryan Sweeting, que ha eliminat Pablo Andújar

Redacció
1 min
Rafa Nadal.

LondresRafa Nadal ja és a segona ronda de Wimbledon després d'imposar-se a Micheal Russell (6-4, 6-2 i 6-2) en primera ronda. El número 1 del món ha deixat bones sensacions sobre l'All England Tennis Club.

El tenista manacorí ha qualificat de "fantàstica" l'experiència d'inaugurar la pista central aquest any, la qual cosa li ha generat una "gran emoció", més encara comptant amb la presència dels seus pares, que han vist el partit junts a la llotja.

"Ha estat fantàstic. Una gran emoció ser el primer a jugar a la pista central, on tot està impecable. Mai he vist una pista més bonica", ha dit Nadal, molt content després de resoldre amb victòria en tres sets el seu duel inaugural a Wimbledon davant el nord-americà Michael Russell.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El rival de Rafa Nadal serà Ryan Sweeting, que s'ha desfet de Pablo Andújar per 6-3, 6-4, 1-6, 6-7i 1-6, en tres hores i 43 minuts.

stats