Masters 1000
Esports 06/05/2011

Rafa Nadal i Roger Federer es tornen a trobar a Madrid, aquest cop a semifinals

En les dues últimes edicions del Masters 1000 havien disputat la final (una per cada un), però la pèrdua de rànquing del suís els creua ara a semifinals. Nadal s'ha desfet avui a quarts de Llodra, i Federer de Soderling

Redacció
1 min
Roger Federer en un moment dels seus partits de quarts contra Robin Soderling.

MadridNo hi ha hagut sorpreses, i la primera semifinals del Masters 1000 de Madrid enfrontarà demà a Rafa Nadal (1) amb Roger Federer (3). El manacorí s'ha desfet avui del francès Michael Llodra (6-2, 6-2), mentre que el suís ho ha tingut més complicat amb el suec Robin Soderling (7-6, 6-4).

La semifinals d'avui entre Nadal i Federer serà la repetició de les dues últimes finals del Masters de Madrid. Federer va guanyar el 2009, i Nadal l'any passat. Aquest cop, però, es creuen a semifinals perquè Federer ha perdut el segon lloc de l'ATP en favor de Djokovic.

En l'altra semifinal hi haurà la revelacio del torneig, el brasiler Thomaz Bellucci, que avui ha derrotat Thomas Berdych, i abans ja s'havia desfet d'Andy Murray. El rival de Bellucci sortirà del partit que està enfrontant ara mateix a David Ferrer i Novak Djokovic.

Les semifinals femenines seran Julia Goerges contra Victoria Azarenka, i Na Li contra Petra Kvitova.

stats