Tenis
Esports 25/04/2012

Rafa Nadal ni es despentina en el debut al Godó contra García-López (6-1 i 6-2)

El manacorí i màxim favorit al setè títol a Barcelona ha tingut una estrena sense entrebancs contra el tenista manxec (78 del món)

Albert Solé
1 min

BarcelonaRafa Nadal s'ha classificat per als vuitens de final de Trofeu Comte de Godó amb molta facilitat, com era de preveure. Guillermo García-López només ha inquietat el tenista manacorí en el segon set, quan li ha trencat el servei, tot i que Nadal ja guanyava 4-0 en aquell moment.

El primer set ha sigut molt còmode per a Nadal, que només ha deixat escapar un joc en blanc amb el servei de García-López, perquè ha comès quatre errors no forçats molt estranys, com si s'hagués despistat. Però ha sigut un miratge: era el 2-1, i de seguida ha tornat la piconadora de Nadal fins a sentenciar el set per 6-1.

El segon set ha sigut una mica més competit. Fins al 4-0 ha seguit el mateix guió que el primer set, però en el cinquè joc García-López ha trencat el servei de Nadal. En sisè joc, el manxec ha agafat confiança en el seu tenis, i el número dos del món ha suat molt –fins a 7 'deuces'– per acabar cedint el 4-2. Després d'aquests dos jocs de dubte, Nadal ha posat la directa i ha resolt el partit en un tres i no res: 6-2.

El rival de Nadal als vuitens de final serà el colombià Robert Farah o l'espanyol Pablo Andújar, que juguen a última hora.

stats