Tenis - Godó
Esports 20/04/2011

Rafa Nadal fulmina Gimeno en el seu debut al Godó

El partit no ha tingut gaire història, especialment a causa de l'efectivitat i el ritme dels cops de Nadal, que no ha cedit en cap ocasió el seu servei

Oriol March
1 min
Rafa Nadal.

BarcelonaUn passeig militar. Així es podria resumir el debut de Rafa Nadal al Godó d'enguany. Amb les grades de la pista central plenes, el tenista balear n'ha tingut prou amb 65 minuts per desfer-se amb un doble 6-1 de Daniel Gimeno-Traver. El partit no ha tingut gaire història, especialment a causa de l'efectivitat i el ritme dels cops de Nadal, que no ha cedit en cap ocasió el seu servei.

Gimeno-Traver, un tenista clàssic de terra batuda i, per tant, amb cops molt liftats per aprofitar el bot d'aquesta superfície, ha pagat cars els seus errors al principi del partit, que l'han fet cedir massa punts fàcils i, en conseqüència, el seu servei en reiterades ocasions. Només a mitjan segon set s'ha atrevit a jugar una mica més avançat per contrarrestar els cops de Nadal, però el balear ha imprès encara més ritme. Com gairebé en tots els seus partits.

Ha estat, per tant, el retorn somniat al Godó, un torneig al qual Nadal no va acudir l'any passat per problemes físics i de calendari. Ara s'enfrontarà al colombià Santiago Giraldo, que aquest matí ha acabat amb les aspiracions del maresmenc Albert Ramos.

El proper en saltar a la pista central serà Marcel Granollers, que s'enfrontarà a l'austríac Jurgen Melzer. El vencedor d'aquest duel es veurà amb el rapitenc Albert Montañés als vuitens de final, després que aquet matí s'hagi desfet amb més problemes dels previstos de Benoit Paire per 6-7, 6-1 i 6-4.

stats