Tenis
Esports 03/09/2012

Rafa Nadal no tornarà a jugar fins al novembre

El tenista manacorí té una ruptura parcial del tendó rotular, segons ha explicat a través d'un comunicat, i es perdrà la Copa Davis

Ara
1 min
Rafa Nadal, durant el partit contra Rosol a Wimbledon

BarcelonaRafa Nadal ha anunciat aquest dilluns que no tornarà a competir fins al novembre. En un comunicat ha explicat que té una "ruptura parcial del tendó rotular" del genoll esquerre, a la qual cal afegir una inflamació en aquesta zona.

"Des que se li va diagnosticar aquesta lesió, Nadal ha estat seguint un tractament mèdic basat en medicació específica, fisioteràpia, programa de rehabilitació i potenciació muscular progressiva", afegeix el text.

El jugador assegura que l'evolució és favorable, però que no podrà participar amb l'equip espanyol a la Copa Davis.

"En les últimes setmanes m'he perdut els Jocs Olímpics i l'Obert dels Estats Units, dos dels tornejos més importants de l'any i que tenia molta il·lusió per jugar. Tinc moltes ganes de tornar a competir i gaudir del circuit, però encara tinc molts anys per endavant i el meu genoll necessita descansar. Tornaré quan no em faci mal i pugui competir amb garanties", diu Rafa Nadal en declaracions recollides per aquest comunicat, on també ha volgut "agrair" les mostres de suport que ha rebut per part dels aficionats.

stats