Nadal
Esports 08/02/2011

Rafa Nadal compara el Barça amb Federer

El manacorí s'ha desfet en elogis cap al conjunt blaugrana i ha afirmat que és el millor equip de la història

Redacció
2 min
Nadal i Federer, en acabar la final del torneig d'exhibició d'Abu Dhabi.

BarcelonaEl tenista mallorquí Rafael Nadal, número 1 mundial, ha comparat avui l'exultant superioritat del Barcelona amb la que en el seu moment va demostrar el suís Roger Federer i que ell mateix va patir durant diversos anys fins a aconseguir arrabassar-li el primer lloc del rànquing de l'ATP.

"Jo també sé el que és competir amb el millor de la història. Durant quatre anys vaig estar fent puntuacions que m'haguessin permès ser número 1 en la majoria d'èpoques de la història d'aquest esport i, no obstant això, era el número dos", ha dit el mallorquí.

Nadal ha recordat que llavors "no podia més que aplaudir el rival, que en aquell cas era Federer", així com "treballar més per intentar arribar al seu nivell o fins i tot superar-lo".

El tenista, reconegut seguidor madridista, creu que alguna cosa semblant li està passant al Reial Madrid amb l'equip que dirigeix Pep Guardiola. "Els números que està fent el Barça són gairebé inigualables i això distorsiona la realitat del Reial Madrid, que està fent una gran temporada amb un equip molt jove i que té un projecte de futur important i esperançador. Passa que al davant té el millor equip de la història", ha insistit.

El tenista mallorquí sap bé el que costa jugar a un gran nivell durant tant de temps, per això s'ha desfet en elogis cap al conjunt blaugrana. "És molt difícil el que està aconseguint el Barça. Mantenir aquest nivell de concentració i motivació durant tants partits és molt complicat i té moltíssim valor", ha destacat Rafael Nadal, qui ha felicitat els jugadors barcelonistes, "per tot el que estan fent i també pels valors que transmeten, ja que suposo que tot això és fruit d'un treball de molt temps".

stats