TENIS
Esports 27/03/2012

Rafa Nadal dimiteix del seu càrrec com a vicepresident del Consell de Jugadors de l'ATP

La raó podria ser la immobilitat pel que fa a temes pels quals Nadal ha estat lluitant en els últims temps, com la reducció de la reforma del calendari

Efe
1 min

BarcelonaRafael Nadal ha dimitit del seu càrrec com a vicepresident del Consell de Jugadors de l'ATP i el suís Roger Federer, president, es queda sense el seu màxim rival en una organització que haurà de renovar els càrrecs durant el torneig de Wimbledon.

La renúncia ha tingut lloc durant la primera setmana del torneig de Miami, quan té lloc el consell de jugadors, i la raó podria ser la immobilitat pel que fa a temes pels quals Nadal ha estat lluitant en els últims temps, com la reducció de la reforma del calendari, el format de la Copa Davis, etc.

"Quan m'involucro en alguna cosa, ho faig al cent per cent", ha insistit Nadal en la versió digital del diari francès 'L'Équipe', on assegura que "el 90 per cent dels jugadors estan d'acord sobre el tema".

"He perdut massa energia en tot això, amb seguretat no passarà de nou", assegura el número dos del món, que va patir un seriós revés en els seus projectes quan el suís Roger Federer i alguns membres de la junta del Consell no van secundar els seus plans sobre canvis en el circuit.

stats