TENIS
Esports 01/08/2015

Rafa Nadal jugarà la final d'Hamburg contra Fognini

Triomf del manacorí contra Andreas Seppi (6-1, 6-2) malgrat haver necessitat assistència mèdica al segon set

Rafa Nadal ha necessitat assistència mèdica durant el partit contra Andreas Seppi / DANIEL REINHARDT / EFE

HamburgRafa Nadal, primer cap de sèrie, s'ha classificat per a la final del torneig d'Hamburg en vèncer per 6-1 i 6-2 l'italià Andreas Seppi, tot i haver necessitat assistència mèdica al segon set per molèsties al pit. El rival del manacorí serà un altre italià, Fabio Fognini.

Inicialment ha estat un partit còmode per a Nadal contra un Seppi que havia accedit a la semifinal per incompareixença del seu compatriota Simone Bolelli. El primer set s'ha resolt en 28 minuts (6-1) i el segon estava 2-0 a favor del tenista de Manacor quan ha notat un dolor a la part dreta del pit i ha necessitat assistència mèdica.

Ha estat només un ensurt, ja que s'ha pres una pastilla i ha pogut seguir jugant amb normalitat. Finalment ha acabat imposant-se a la segona mànega per 6-2. Es tracta de la victòria número 25 de Nadal sobre terra aquesta temporada, en la qual ha patit sis derrotes en aquesta superfície.

Camí d'obtenir el títol número 47 de l'ATP, el seu pròxim rival serà un altre italià, Fabio Fognini, vuitè favorit, que ha derrotat per 6-2 i 7-6 el francès Lucas Pouille, procedent de la fase prèvia.