ROLAND GARROS
Esports 06/06/2012

Nadal es desfà d'Almagro en tres sets (7-6, 6-2 i 6-3) i es classifica per a les semifinals de París

El número 2 del món segueix sense perdre cap set al Roland Garros i a la penúltima ronda es veurà les carres amb el guanyador del David Ferrer-Andy Murray

Oriol March
1 min
Nadal ha superat Almagro i s'ha classificat per a les semifinals de Roland Garros

BarcelonaRafa Nadal segueix imparable al Roland Garros. Aquest dimecres s'ha desfet de Nicolás Almagro per 7-6, 6-2 i 6-3 als quarts de final del torneig i s'ha classificat, per setena vegada a la seva carrera, per a les semifinals del Grand Slam parisenc. Infalible en els moments clau, fins i tot en aquells en què el murcià –el jugador que més partits ha guanyat aquesta temporada sobre terra batuda, 28– ha pressionat més, Nadal només ha hagut de patir en el primer set per endur-se la victòria. A la penúltima ronda s'enfrontarà al vencedor de l'Andy Murray-David Ferrer.

El de Manacor està en un estat de forma immillorable. En el seu camí cap al Roland Garros s'ha endut les corones de Roma, Monte-Carlo i Barcelona. Cap jugador ha estat capaç de fer-li ombra, ni tan sols la seva bèstia negra, Novak Djokovic, que aquest any ha abaixat el pistó i ja no és el del 2011, almenys sobre terra batuda. El seu joc és implacable. Almagro només li ha pogut fer ombra mentre li han funcionat la dreta i les cames. El seu paper ha estat digne, digníssim, però insuficient per frenar el número 2 del món.

stats