TENIS
Esports 12/06/2012

Roben a Rafa Nadal un rellotge de 300.000 euros al seu hotel de París

El tenista manacorí havia deixat el seu rellotge a la tauleta de nit dilluns al vespre i aquest dimarts al matí, quan s'ha llevat, ja no hi era

Efe
1 min
Rafa Nadal, celebrant el seu setè Roland Garros / KENZO TRIBOUILLARD / AFP PHOTO

ParísEl tenista espanyol Rafa Nadal, que acaba de conquistar el seu setè títol de Roland Garros, ha estat víctima aquest dimarts del robatori a París d'un rellotge valorat en uns 300.000 euros. Es tracta del rellotge de la marca Richard Mille que des del 2010 Nadal llueix en tots els seus partits, en virtut d'un acord de patrocini.

El guanyador d'onze títols de Grand Slam ha constatat aquest matí que el rellotge havia desaparegut de l'habitació de l'hotel Melia Royal Alma del districte VIII en què s'allotja el mallorquí quan disputa el Roland Garros, segons ha precisat l'edició digital del diari 'Le Parisien'.

Segons la premsa francesa, l'espanyol havia deixat el rellotge a la seva tauleta de nit dilluns cap a les 21.30, hora local, i quan s'ha despertat aquest dimarts, cap a les 10.30, ha descobert que havia desaparegut.

Ni la porta ni les finestres de l'habitació, a la qual tenien accés els seus pares i la seva parella, havien estat forçades, segons ha assenyalat l'emissora Europe 1.

stats