TENIS
Esports 21/04/2015

Robredo, Montañés i Bautista-Agut passen ronda al Godó

A la segona jornada del torneig de tenis barceloní també ha guanyat el vigent campió, Kei Nishikori. Rafa Nadal i David Ferrer debuten aquest dimecres

Imatge del partit entre Albert Montañés i Ricardas Berankis / @BCNOPENBS

BarcelonaBona jornada per als tenistes de casa al Godó. Aquest dimarts, Tommy Robredo, Albert Montañés i Roberto Bautista-Agut han passat ronda al torneig barceloní. A l'espera que debutin Rafa Nadal i David Ferrer (ho faran aquest dimecres), també ha guanyat el seu partit el vigent campió, Kei Nishikori.

Tommy Robredo ha estat el tenista que ha guanyat el seu partit amb més autoritat. L'olotí s'ha desfet del kazakh Mikhail Kukushkin en dos sets i 59 minuts (6-3, 6-2). El kazakh no ha tingut opció contra el novè cap de sèrie del Godó. Robredo ha agafat un avantatge de 4-1 al primer set i ha sentenciat el partit a l'inici de la segona mànega, quan amb empat a un al marcador i 40-0 per a Kukushkin ha estat capaç de trencar el servei. A la següent ronda, Robredo es veurà les cares amb el guanyador del partit entre Marcel Granollers i el francès Jo-Wilfried Tsonga.

Més complicat ho ha tingut Albert Montañés. El rapitenc participa al torneig gràcies a una invitació i aquest dimarts ha 'agraït' el gest derrotant el lituà Ricardas Berankis en tres sets (1-6, 6-4 i 7-5). Montañés ha perdut el primer set amb contundència però s'ha sobreposat ràpidament per guanyar els dos restants. A la següent ronda, el de Sant Carles de la Ràpita jugarà contra David Ferrer, aquest dimecres.

D'altra banda, el castellonenc Roberto Bautista-Agut també ha fet els deures contra el brasiler Thomaz Bellucci, a qui ha superat en dos sets (6-3 i 6-4) i ara jugarà contra el guanyador del partit entre Pablo Cuevas i Roberto Carballés. Mentre que el japonès Kei Nishikori (vigent guanyador) ha superat el rus Teymuraz Gabashvili (6-3, 6-4).

Per aquest dimecres estan previstos els debuts de dos dels grans favorits a la victòria final. David Ferrer jugarà a partir de les 13.30 h a la pista central contra Marcel Granollers. I després d'aquest partit jugarà Rafa Nadal contra Nicolás Almagro (que s'ha beneficiat de la retirada de l'italià Pablo Lorenzi) per passar ronda.