ROLAND GARROS
Esports 05/06/2012

Federer remunta dos sets a Del Potro i accedeix a les semifinals de París

El tenista suís, irregular en el primer tram de l'enfrontament, s'ha endut el duel contra l'argentí per 3-6, 6-7, 6-2, 6-0 i 6-3

Ara
1 min

BarcelonaRoger Federer ja és a les semifinals del Roland Garros. Ho ha aconseguit després de remuntar dos sets en contra davant l'argentí Juan Martín del Potro. Amb un resultat de 3-6, 6-7, 6-2, 6-0 i 6-3, el suís torna a arribar a les rondes finals del Grand Slam parisenc, que ha guanyat en una ocasió. L'any passat també va arribar a la final, però la va perdre contra Rafa Nadal, que ja té sis títols a la terra batuda del Bois de Bologne.

Del Potro, un dels millors jugadors del circuit i a qui les lesions no han respectat els últims anys, ha sabut posar Federer contra les cordes en els dos primers sets, que s'ha endut amb certa dificultat. Però, a partir d'aquí, el suís ha començat a carburar i s'ha acabat enduent per davant el seu rival. En els últims dos sets, Federer només ha cedit cinc jocs davant l'argentí, que ja no sabia d'on li queien els cops.

Federer s'enfrontarà al guanyador del duel entre Novak Djokovic i Jo-Wilfred Tsonga per aconseguir un lloc a la final del Roland Garros, el segon Grand Slam de la temporada.

stats