TENIS
Esports 02/03/2011

Serena Williams, hospitalitzada d'urgència per una embòlia pulmonar

La tenista que estava convalescent d'una lesió al peu esperava estar a punt per tornar a Roland Garros

Redacció
1 min

BarcelonaLa tenista Serena Williams va ser hospitalitzada d'urgència a causa d'una embòlia pulmonar aquest dilluns a Los Angeles, segons ha informat el seu agent, Nicole Chabot, en declaracions a la revista 'People'. "Serena Williams va rebre un tractament urgent a l'Hospital Cedars-Sinai de Los Angeles per un hematoma sofert com a conseqüència d'un tractament per a una situació més crítica", ha afirmat Chabot, que ha especificat que la campiona nord-americana va patir una embòlia pulmonar "l'última setmana".

"Els metges continuen vigilant el seu estat per evitar noves complicacions", ha afegit l'agent de la filla menor de les germanes Williams, guanyadora de 13 títols del Gran Slam, l'últim d'ells fins ara a Wimbledon, el juliol passat.

Serena, que s'havia lesionat un peu al caure-li un got en un restaurant de Munic poc després de guanyar a Londres, havia anunciat recentment que esperava estar a punt per al torneig de Roland Garros, que se celebra a finals de maig.

L'embòlia pulmonar -un coàgul de sang que tapa les artèries pulmonars- li va ser diagnosticada al seu retorn a Nova York on la jugadora, de 29 anys, havia acudit per consultar als metges sobre l'evolució de la seva ferida al peu.

stats