TENIS
Esports 21/03/2011

Djokovic torna al número dos de l'ATP a base de victòries

El tenista de Belgrad ha pujat al número dos de l'ATP després d'haver superat a Federer i Nadal al Masters 1000 Indian Wells

Redacció
1 min
Novak Djokovic.

BarcelonaEl serbi Novak Djokovic ha recuperat el número dos de la classificació ATP després de la seva immaculada ratxa que porta aquest 2011. Ha pujat al segon lloc en detriment de Roger Federer, rival del serbi a semifinals d'Indian Wells.

El balcànic porta vint partits seguits guanyant, l'últim dels quals va ser contra Nadal a la final del Masters 1000 d'Indian Wells. El número 1 va fer una baixada de nivell a la seva primera final de 2011 després d'haver fet un bon inici de partit. La final va fer que les dues millors raquetes del tenis mundial s'enfrontessin a la final de Coachella Valley.

D'aquesta manera, el serbi es va prendre la revenja de la final de 2008 i va aconseguir el sisè Masters 1000 de la seva carrera. El recent número dos del món suma tres títols en aquest curs: Austràlia, Dubai i Indian Wells.

Djokovic ha pres el número dos a Roger Federer i s'ha situat a 3.920 punts de Rafael Nadal, que es manté al capdamunt de la classificació.

Després de guanyar Indian Wells va reconèixer que està en "el millor moment" de la seva carrera esportiva, tot i especificar que "ningú és invencible". El tenista també va reconèixer que durant aquests últims tres mesos està jugant el millor tenis de la seva vida.

stats