TENIS
Esports 26/04/2011

Nadal, guardonat amb el primer premi Juan Antonio Samaranch

Després de guanyar el Trofeu Compte de Godó, Nadal ha estat premiat amb el trofeu Juan Antonio Samaranch, que s'ha presentat aquest dimarts a Barcelona

Redacció
1 min
Rafa Nadal.

BarcelonaEl tenista mallorquí Rafael Nadal, recent vencedor del Trofeu Comte de Godó, ha estat guardonat amb el premi Juan Antonio Samaranch, que ha estat presentat aquest dimarts a Barcelona.

Aquesta distinció va ser creada per la Reial Federació Espanyola de Tenis (RFET) i avalada per la família Samaranch, i tindrà caràcter anual amb la finalitat de reconèixer la trajectòria vinculada al món del tenis tant de persones com d'institucions.

El jurat del premi també valora els èxits esportius, la capacitat de transmetre valors humans, l'esforç, la solidaritat, la promoció del tenis i l'esport.

El premi, una escultura-trofeu en ferro realitzada per Miquel Planas Roselló, ha estat presentat avui per Ana Gras Samaranch, néta de Juan Antonio Samaranch.

A l'acte també hi han estat presents José Luis Escañuela, president de la RFET; Francesc Orriols, vicepresident de l'RFET i president de la Federació Catalana de tenis, així com el seleccionador nacional, Albert Costa.

El lliurament del Premi Internacional Juan Antonio Samaranch tindrà lloc dijous que ve, 28 d'abril, en una gala que tindrà lloc a la Reial Casa de Correus de Madrid.

stats