TENIS
Esports 08/10/2011

Rafa Nadal defensarà el títol del torneig de Tòquio contra Andy Murray

En les semifinals, L'escocès supera amb claredat David Ferrer en dos sets (6-2 i 6-3) i Nadal es desfà de Mardy Fish (7-5 i 6-1)

Efe
1 min
Andy Murray, durant el partit contra David Ferrer.

TòquioEl britànic Andy Murray disputarà aquest diumenge la final del Torneig ATP 500 de Tòquio davant Rafa Nadal, en imposar-se aquest dissabte amb facilitat en les semifinals a David Ferrer en dos sets per 6-2 i 6-3. El manacorí, que ha superat Mardy Fish, defensarà el títol que va aconseguir l'any passat.

Murray, segon cap de sèrie i quart en el rànquing de l'ATP, ha superat Ferrer en 1 hora i 21 minuts i ha passat així a la seva segona final consecutiva, després d'adjudicar-se el títol del torneig de Bangkok fa només sis dies.

L'escocès, botxí de l'argentí David Nalbandián en quarts de final, ha dominat des del principi un partit en què Ferrer, tercer cap de sèrie, ha deixat passar les poques oportunitats que li ha concedit el seu rival.

Nadal, per la seva banda, accedeix a la final després de superar Mardy Fish també en dos sets. El manacorí ha guanyat l'americà amb contundència: 7-5 i 6-1.

stats