TENIS
Esports 30/12/2010

Rafa Nadal, campió mundial dels campions del 2010

El tenista balear Rafa Nadal ha estat proclamat campió mundial dels campions pel diari francès 'L'Équipe'. El segon classificat ha estat el blaugrana Andrés Iniesta

Redacció
1 min
Rafa Nadal, campió mundial dels campions del 2010

ParisEl tenista manacorí Rafa Nadal ha estat proclamat campió mundial dels campions pel diari francès L'Equipe, que en la seva edició d'avui col·loca també com a número dos el jugador del Barça Andrés Iniesta i, com a tercer, l'holandès Wesley Sneijder.

"Rafael Nadal ha regnat a la galàxia del tenis", subratlla L'Équipe en una portada il·lustrada per una foto del manacorí amb el trofeu que li han donat i en la que també precisen que, d'acord amb els vots de la redacció i gràcies als 777 punts rebuts, "supera per més de 200 punts d'avantatge Andrés Iniesta", segon amb 559, i Sneijder (530).

Després de resumir la temporada de Nadal, el diari francès apunta que el tenista balear ha aconseguit en total 43 tornejos –comparats amb els 35 que el seu gran rival, el suís Roger Federer, havia aconseguit a la seva edat.

D'Iniesta, el diari n'explica que, tot i estar lesionat en "els moments crucials de la temporada 2009/2010", el gol que va marcar en la final del Mundial va ser "una gran revenja".

stats