US OPEN
Esports 13/09/2011

Rafa Nadal: "Res és etern, Djokovic no estarà sempre al nivell d'aquest any"

Rafa Nadal ha afirmat just després de perdre la final de l'US Open a Nova York que torna a casa "il·lusionat i motivat" després d'haver superat un "estiu dur"

Efe
1 min
Djokovic i Nadal, abans de la final de l'US Open 2011

Nova YorkEl mallorquí reconeix que "lògicament estic decebut, però aquest home ha fet alguna cosa increïble que és molt difícil repetir. He intentat donar el màxim en cada moment. He intentat jugar de forma agressiva però ell ho tornava tot amb força. He corregut darrere de cada pilota i lluitat cada punt fins al final".

Nadal ha lloat el joc de Djokovic però ha avisat que "res és etern i ell no estarà sempre al nivell d'aquest any. Evidentment, el moment és el seu i està jugant a un nivell molt alt tot l'any i ha donat molt poques opcions a tots els seus rivals, inclòs jo. Tinc un clar objectiu en el futur i és ser millor. Hauré de jugar més llarg, més a prop de les línies i treure millor. He de fer-ho tot millor per poder superar-lo".

El manacorí ha fet balanç de la temporada en afirmar que "no em considero tan bo com per valorar negativament aquesta temporada", després d'haver guanyat Roland Garros i el Master de Montecarlo i d'haver jugat dues finals de Grand Slam i quatre més de Masters 1000. "Sóc conscient de l'any que he fet i de la dificultat d'estar set anys entre els dos millors del món", ha afirmat.

stats