Esports 15/04/2011

Nadal venç Ljubicic i espera rival en semifinals

Nadal ha superat el croat Ljubicic per 6-1 i 6-3 i ara s'enfrontarà en les semifinals de Montecarlo al guanyador del partit que juguen Andy Murray i Frederico Gil

Rafa Nadal, durant el partit que l'ha enfrontat amb Ljubicic.

MontecarloEl manacorí Rafa Nadal ha superat el croat Ivan Ljubicic, per 6-1 i 6-3 en 79 minuts, i ha aconseguit per setena vegada en la seva carrera classificar-se per les semifinals del torneig de Montecarlo.

El guanyador d'aquest torneig en les últimes sis edicions es mesurarà en la penúltima ronda amb el guanyador de la trobada entre el britànic Andy Murray i el portuguès Frederico Gil, últim de la jornada d'avui.

Malgrat el vent a ratxes i la incomoditat que representa sempre un jugador de talent com Ljubicic, ex número tres del món, i situat aquesta setmana en el lloc 40, Nadal es va mostrar inaccessible davant el croat, per aconseguir la victòria número 37 al Principat, en 38 trobades.

El domini de Nadal s'ha fet més patent en els vuit jocs consecutius que ha guanyat a l'ex número tres del món, del 1-1 del primer set fins el 3-0 del segon. En el quart joc d'aquesta mànega, Ljubicic ha guanyat per primera vegada el seu servei en tot el partit, i després ha quallat els millors moments, però no ha pogut impedir la seva sisena derrota en vuit partits davant Nadal.