TENIS
Esports 18/01/2011

Marcos Daniel abandona i facilita el pas de Nadal a la segona ronda de l'Open d'Austràlia

El brasiler pateix molèsties al genoll esquerre i ha d'abandonar quan només havia jugat dos sets (6-0 i 5-0). El partit ha estat clarament dominat per Rafa Nadal

Redacció
1 min
Rafa Nadal i Marcos Daniel, en el moment de la retirada del brasiler.

MelbourneEl brasiler Marcos Daniel, que pateix molèsties a la seva cama esquerra, només ha pogut estar una hora sobre la pista Rod Laver del Melbourne Park, i ha abandonat sense apuntar-se cap joc en el partit contra Rafa Nadal (6-0, 5-0 i retirada).

A l'espera de partits més complicats, Nadal ha tingut una plàcida estrena i ja és a la segona ronda de l'Open d'Austràlia. S'ha trobat davant d'un adversari a qui, ja d'inici, li ha costat seguir el ritme imposat pel manacorí i que s'ha ensorrat més al final del primer parcial, quan ha notat dolor a la cama tot perseguint una pilota que li havia tornat Nadal.

Marcos Daniel mai havia inquietat Nadal en els dos enfrontaments previs. El més recent va ser l'any passat en el Queen's, sobre herba, en què només va guanyar quatre jocs.

Després de perdre el primer set per 6-0, Marcos Daniel ha demanat l'ajuda del metge. Ha estat atès a la pista i ha tornat a la pista amb un embenatge al genoll esquerre. Nadal no ha afluixat el ritme i Daniel no l'ha pogut seguir. Després del següent intercanvi, el brasiler ha decidit abandonar.

L'americà Ryan Sweeting serà el proper rival de Nadal després que s'hagi desfet en tres sets (6-4, 6-4 i 6-1) de Daniel Gimeno Traver.

stats