TENIS
Esports 20/01/2011

Nadal gaudeix d'un nou partit plàcid amb Sweeting

El manacorí, número 1 del món, es desfà del nord-americà amb facilitat i en la tercera ronda s'enfrontarà a l'australià Bernard Tomic, botxí de Feliciano López

Redacció
1 min
Rafa Nadal, durant el partit de la segona ronda davant Sweeting.

MelbourneEl número 1 del món, el manacorí Rafa Nadal, ha gaudit d'una nova jornada plàcida en el seu pas a la tercera ronda de l'Open d'Austràlia després de guanyar amb comoditat l'americà Ryan Sweeting, un jugador procedent de la fase prèvia, al qual va superar per 6-2, 6-1 i 6-1.

El tenista balear, que en el seu primer partit tot just va estar-se tres quarts d'hora sobre la pista amb el brasiler Marcos Daniel, que va abandonar sense anotar-se cap joc (6-0 i 5-0), s'ha desfet per la via ràpida de Sweeting, un rival menor que només ha aguantat 102 minuts sobre la pista Rod Laver Arena.

Nadal ha començat dominant plàcidament i el nord-americà no el l'ha inquietat ni amb el servei ni amb rematades guanyadores. El més cridaner no ha arribat fins el cinquè joc del tercer set, quan ha trencat el servei del manacorí, que ja tenia encarrilat el partit.

Nadal ha aprofitat el compromís per afinar algunes accions. Ha subratllat la millora en els serveis, que ha arribat a llançar a 209 quilòmetres, i que ha completat amb quatre punts directes.

Ara, a Nadal li espera en la tercera ronda l'australià Bernard Tomic, que s'ha desfet de Feliciano López en un partit molt disputat (7-6 (4), 7-6 (3) i 6-3).

stats