OBERT D'AUSTRÀLIA
Esports 22/01/2011

Murray i Soderling segueixen amb pas ferm a Austràlia

El britànic Andy Murray, cinquè favorit i finalista en l'edició de l'any passat, no ha donat opció a Guillermo García López (6-1, 6-1 i 6-2). Murray l'ha superat gràcies al seu potent servei.

Redacció
2 min
Andy Murray, en acció a Mebourne

MelbourneAlguns dels favorits segueixen amb pas ferm a Austràlia. L'escocès Andy Murray per exemple, no ha patit gens en la tercera ronda i ha superat l'espanyol Guillermo García López en tres sets amb molta comoditat (6-1, 6-1 i 6-2). En altres partits de la tercera ronda el suec Robin Soderling ha guanyat al txec Jan Hernych per 6-3, 6-1 i 6-4, i l'ucraïnès ha protagonitzat una nova sorpresa en vèncer al francès Jo-Wilfried Tsonga per 3-6, 6-3, 3-6, 6-1 i 6-1.

Murray ha comentat després de guanyar que "ha estat un partit perfecte en molts aspectes. Feia molta calor, per la qual cosa era molt positiu aconseguir acabar com més aviat millor. Ha anat ràpid i això m'ajuda. Menys energia gastada ". A més, l'escocès creu que "He jugat amb una gran intensitat. Al nivell de les grans ocasions. Si segueixo en aquesta línia tindré una bona oportunitat en el torneig ".

En categoria femenina, la belga Clijsters ha superat la francesa Cornet (7-6, 6-3). També passen ronda la italiana Penetta, les russes Zvoraneva i Makarova, la txeca Benesova, la polonesa Radwanska i la xinesa Peng Shuai.

Rafael Nadal s'enfronta aquest matí, hora catalana, a l'australià Bernard Tomic, i busca el seu accés a la ronda de vuitens.Si guanya, el de Manacor ja sap que es trobarà amb Marian Cilic. El croat, quinzè favorit, s'ha imposat al nord-americà John Isner, en un duel intens i resolt en cinc sets, per determinar el pas als vuitens de final de l'Open d'Austràlia.

Aquest ha estat un duel de dos especialistes en el servei, argument amb què basen el seu joc. Marin Cilic, semifinalista l'any passat, quan va perdre amb Andy Murray per un lloc a la final, ha signat vint-i-serveis directes. Isner, vint.

stats