Open d'Austràlia
Esports 23/01/2011

Tommy Robredo fa suar Roger Federer, però no evita la derrota en quatre sets

El tennista català ha caigut en vuitens de final de l’Open d’Austràlia contra el suís, vigent campió, per 6-3, 3-6, 6-3 i 6-2

Redacció
1 min
Tommy Robredo.

MelbourneRoger Federer ha eliminat Tommy Robredo als vuitens de final de l’Open d’Austràlia. El suís, vigent campió, s’ha imposat per 6-3, 3-6, 6-3 i 6-2.

Robredo s'ha mantingut ferm davant el número dos del món, que havia guanyat al català en nou de les deu ocasions en les quals s'havien topat abans de la cita a Melbourne. Tommy, ara situat en el lloc 52è del món, ha jugat una gran partida, i s'ha imposat en el segon set i ha obligat Roger Federer a fer un esforç major per treure endavant el compromís.

El campió ha utilitzat els recursos per evitar l'amenaça del tennista d'Hostalric, que ja no ha pogut mantenir el to físic i l'encert en la recta final d’una partida que ha durat dues hores i mitja.

Federer, que ha sumat la seva victòria 58 en l’Open d'Austràlia s'enfrontarà en quarts de final al guanyador de l’enfrontament entre el seu compatriota Stanislas Wawrinka i el nord-americà Andy Roddick.

Novak Djokovic i Tomas Berdych, per la seva banda, han eliminat Nicolás Almagro i Fernando Verdasco. El primer s’ha imposat per 6-4, 6-2 i 6-3. El segon, per 6-3, 6-4 i 6-0.

Ara arribarà el torn de Rafael Nadal i David Ferrer, que jugaran els seus respectius compromisos. El manacorí s’enfrontarà demà a les 9.30 hores al croata Marin Cilic en l’apertura de la sessió nocturna de la pista Rod Laver Arena, mentre que el de Xàbia es veurà les cares amb el canadenc Milos Raonic a Hisense Arena, la segona pista principal del Melbourne Park.

stats