TENIS
Esports 24/01/2015

Victòria amb suspens de David Ferrer, que ja és als vuitens de final d'Austràlia

El xabià desaprofita un 5-1 a favor al quart set però acaba guanyant el francès Gilles Simon al 'tie-break' (6-2, 7-5, 5-7, 7-6) i ara jugarà contra Nishikori

David Ferrer ha superat el francès Gilles Simon / ISSEI KATO / REUTERS

BarcelonaDavid Ferrer ha passat ronda a l'Open d'Austràlia i ja és als vuitens de final. Això sí, patint molt més del previst després de guanyar els dos primers sets. El xabià ha eliminat el francès Gilles Simon (6-2, 7-5, 5-7, 7-6) en un enfrontament que s'ha allargat inesperadament, sobretot al quart set, quan tenia un avantatge de 5-1. El seu rival als vuitens de final serà el japonès Kei Nishikori.

El tenista de Xàbia ha començat el partit com un tro, guanyant el servei a Simon i encarant un set en què s'ha imposat per 6-2. Tot anava de cara, també al segon parcial, que ha vençut per 7-5. El tercer, però, el jugador francès ha estat més sòlid amb el seu servei i ha forçat l'error de Ferrer. Tot, doncs, quedava pendent del quart.

Igual que al començament del partit, David Ferrer ha posat la directa i s'ha situat amb un avantatge de 5-1 que semblava inabastable. Però Simon no ha renunciat a res i ha guanyat cinc jocs seguits, fins a situar-se 5-6. Ferrer, que estava molt descentrat, potser perquè ja es veia a la següent ronda abans d'hora, ha tornat a ficar-se en el partit i ha igualat el marcador. Ja al 'tie-break', el xabià ha estat més sòlid, mentre que el francès ha dubtat en el seu servei. Aquest cop Ferrer no ho ha desaprofitat, ha matat el partit i s'ha classificat per a la següent ronda.