Tenis
Esports 17/01/2012

Victòries ràpides de Ferrer i Djokovic i problemes per a Murray i Granollers per passar ronda a Austràlia

El de Xàbia derrota el portuguès Machado (6-1, 6-4 i 6-2), el serbi passa per sobre de l'italià Lorenzi (6-2, 6-0 i 6-0), l'escocès pateix davant el nord-americà Harrison (4-6, 6-3, 6-4 i 6-2) i el barceloní venç Levine en cinc sets (6-0, 7-6, 5-7, 5-7 i 6-3)

Ara
1 min

BarcelonaLa segona jornada de l'Open d'Austràlia ha deixat sensacions diferents entre els favorits, en un dia no gaire bo per als tenistes espanyols. David Ferrer, Pablo Andújar, Marcel Granollers i Carla Suárez han superat la ronda, però els altres set representants, entre ells Juan Carlos Ferrero, han caigut eliminats.

El tenista de Xàbia ha derrotat el portuguès Rui Machado en tres sets (6-1, 6-4 i 6-2), en un partit força còmode. David Ferrer manté el seu excel·lent estat de forma, després de guanyar a Auckland, i ara haurà de veure-se-les amb el nord-americà Ryan Sweeting.

El número 1 del món, Novak Djokovic, ha derrotat l'italià Pablo Lorenzi també en tres sets, en poc més d'una hora i mitja de joc (6-2, 6-0 i 6-0). El serbi, que s'ha vist sorprès a l'inici per Lorenzi, jugarà ara contra el colombià Santiago Giraldo.

Per la seva part, un altre dels favorits, Andy Murray, ha hagut de suar més del que s'esperava per vèncer el nord-americà Ryan Harrison (4-6, 6-3, 6-4 i 6-2), a qui li hagut de remuntar un set. El duel ha durat més de tres hores i ha obligat a l'escocès a jugar un partit molt intens. Murray disputarà el següent partit contra el francès Edouard Roger-Vasselin.

Finalment, Marcel Granollers s'ha carregat en cinc sets el tenista dels Estats Units Jesse Levine (6-0, 7-6, 5-7, 5-7 i 6-3). El barceloní ha neutralitzat els dos sets d'avantatge que tenia i l'ha tingut contra les cordes en el set definitiu. Però Granollers se n'ha sortit i s'enfrontarà ara al portuguès Frederico Gil.

stats