TENIS - OPEN D'AUSTRÀLIS
Esports 28/01/2015

Wawrinka supera Nishikori i es classifica per a les semifinals de l'Open d'Austràlia per segon cop

El suís ha superat Nishikori en tres sets  –6-3, 6-4 i 7-6 (6)– en dues hores i quatre minuts

Stan Wawrinka celebra el triomf contra Nishikori a l'Open d'Austràlia / ISSEI KATO / REUTERS

MelbourneEl suís Stan Wawrinka, defensor del títol, s'ha venjat de Kei Nishikori, després que el japonès el superés en l'Open dels EUA. Aquest cop, a l'Open d'Austràlia, el suís ha superat Nishikori en tres sets: 6-3, 6-4 i 7-6 (6). Wawrinka ha liquidat el japonès en tres sets, en dues hores i quatre minuts. En la tercera semifinal del Grand Slam de la seva carrera, Wawrinka s'enfrontarà amb el serbi Novak Djokovic, que s'ha desfet del canadenc Milos Raonic.

Nishikori s'ha vist dominat en tot el partit pel profund revés de Wawrinka que, encara que ha cedit una vegada el seu servei, ha estat capaç de trencar el del seu rival en tres ocasions. El suís ha acabat amb un total de 20 serveis directes, quatre d'ells en el desempat crucial de l'últim set, on ha aconseguit salvar cinc pilotes de partit, després d'anar 6-1 per sota.

Igualat 6-6, Nishikori ha intentat una deixada des del fons. L'ha fallat i Wawrinka ha segellat el partit amb el seu quart 'ace' en aquest joc curt. Fàcil i contundent per acabar la lluita.