Tenis - Godó
Esports 21/04/2011

Ferrero es desfà de Vagnozzi i se cita als quarts amb Almagro

El tenista d'Ontinyent s'ha classificat pels quarts de final de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó en vèncer l'italià Simone Vagnozzi, provinent de la fase prèvia, en tres sets

Oriol March
1 min
Juan Carlos Ferrero.

BarcelonaDiuen que els vells rockers mai moren. Avui Juan Carlos Ferrero ha fet bona aquesta dita i s'ha classificat pels quarts de final de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó en vèncer l'italià Simone Vagnozzi, provinent de la fase prèvia, per un duríssim 7-6, 4-6 i 6-4. Ferrero s'enfrontarà als quarts de final amb Nicolás Almagro, que aquesta tarda ha guanyat a Nikolai Davidenko per 7-6 i 6-3.

Ha estat un dels partits com els que feia Ferrero fa vuit anys, quan era l'emperador de la terra batuda. Li manca aquell cop decisiu de dreta que feia anar de corcoll els rivals. Ara ha de treballar més els punts, patir més a la pista, però segueix mantenint els esquemes bàsics del seu joc. I, sobretot, sap patir en terra batuda. L'experiència és un grau i avui ho ha demostrat. No s'ha desinflat després de perdre el segon set i al tercer i últim n'ha tingut prou amb un break per endur-se'l.

stats