Tenis - Godó
Esports 21/04/2011

Jurgen Melzer frustra un Montañés-Ferrer als quarts de final de l'Open Banc Sabadell

Albert Montañés no ha pogut superar aquesta tarda l'austríac Jurgen Melzer, que s'ha endut el seu duel corresponent als vuitens de final de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó

Oriol March
1 min
Albert Montañés.

BarcelonaAlbert Montañés no ha pogut superar aquesta tarda l'austríac Jurgen Melzer, que s'ha endut el seu duel corresponent als vuitens de final de l'Open Banc Sabadell-Comte de Godó. Melzer ha guanyat per 6-7, 6-3 i 6-2, de manera que s'ha sobreposat a un inici fulgurant de Montañés per endur-se la victòria. Ara serà l'austríac qui es disputi una plaça per a les semifinals amb David Ferrer, que aquest matí s'ha desfet del romanès Victor Hanescu per un clar 6-3 i 6-2.

El partit ha començat amb un domini claríssim per part de Montañés, que s'ha avançat 3-0 sense excessives dificultats. Després de tenir boles per agafar encara més distància, el set se li ha complicat fins arribar al tie break, que ha caigut de la part del rapitenc. Però a partir d'aquí tot li ha anat de mal borràs.

El segon i tercer set no ha tingut gaire història. Melzer se'ls ha emportat sense gaire complicacions i ha resolt el partit en poc més de dues hores, la majoria de les quals les ha consumit el primer set.

stats